Studio Noordhoek

Website & WordPress ontwikkeling

Uw verhaal vertellen door middel van een website, wij helpen u met het ontwikkelen van uw online concept van design tot bouw!

Een interactieve website, 100% op maat gemaakt voor de klant, dat is waar Studio Noordhoek elke dag naar streeft. Studio Noordhoek maakt websites in alle soorten en maten, voor vrijwel ieder budget bieden wij een passende oplossing. Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is een goedwerkende website belangrijk, een goed werkend en mooi websitedesign levert meer respons op en het wekt meer vertrouwen op bij uw klanten.
Naast en website en webshop ontwerp leveren wij ook webhostingcontracten en onderhoudscontracten aan.

Hoe wij te werk gaan

Als eerst gaan wij met u uw wensen bespreken. Daarna gaan wij kijken welk ontwerp het beste past binnen de huisstijl van uw onderneming en hoe we op de beste manier uw producten en of diensten kunnen laten zien.

De website of webshop moet passen binnen de huisstijl, er moet duidelijk zijn waar het over gaat en gebruiksvriendelijk zijn.

Hierna gaan wij een ontwerp maken voor de website of webshop en bespreken wij het ontwerp met de klant. Aan de hand van de feedback van de klant en de aangeleverde informatie zoals teksten en foto's, gaan wij de website of webshop aanpassen. Mocht u geen goede foto's hebben voor uw site, wij kunnen ook professionele foto's voor u maken. Denk aan sfeerfoto's die bij uw onderneming past en eventueel portretfoto's als u uw eigen foto of die van de werknemers op de site wilt neerzetten.

Na de aanpassingen bespreken wij weer alles met de klant. Als de website is gemaakt in WordPress krijgt u na oplevering een handleiding met de basis stappen om dingen te kunnen toevoegen of aanpassen op uw site.

Studio Noordhoek - Uw bedrijf boosten

Uw concept tot werkelijkheid ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Studio Noordhoek - Wordpress website ontwikkelen

Uw website ontwikkelen in een WordPress omgeving

Studio Noordhoek maakt websites helemaal op maat. Maar wilt u nu zelf ook dingen kunnen toevoegen of aanpassen zoals op een blog of een webshop, dan kunnen wij uw website maken in WordPress. Helemaal in de huisstijl van uw bedrijf. Het voordeel van WordPress is dat het vrij gebruiksvriendelijk is. Nadat wij uw website hebben gemaakt krijgt u van ons een kleine handleiding hoe u zelf dingen kunt aanpassen of toevoegen.

Een veel gestelde vraag aan ons is: aan welke kosten moet ik denken bij het ontwerp en ontwikkeling van de site of webshop en hoe zit het met de webhosting en onderhoud van mijn website/webshop?

Studio Noordhoek ontwikkeld niet alleen websites en webshops, maar wij kunnen voor u ook de webhosting regelen en het nodige onderhoud plegen die nodig is voor uw website of webshop. Hier zit dan een maandelijks kosten plaatje aan.

En om de vraag te beantwoorden hoeveel kosten er aan verbonden zitten om een website of webshop te laten maken, daar kunnen wij nu helaas niet meteen antwoord op geven. Wij kunnen een website maken voor iedereen op maat. De kosten liggen gebonden met hoe geavanceerd u uw website wilt maken. Een WordPress site zal goedkoper zijn dan een volledig gecodeerde website.