Maak uw bedrijf zichtbaar

Met goede reclame maak jij je bedrijf beter zichtbaar. Dit kunt u doen d.m.v. folders, flyers, posters, stickers, muurstickers, raamstickers, vlaggen, stoepborden en nog veel meer! Wij helpen u graag om uw bedrijf beter zichtbaar te maken.

Als particulier flyers, spandoek, poster of een leuke muursticker nodig? Geen probleem! Wij ontwerpen en leveren aan bedrijven en particulieren.

DRUKWERK

Flyers & Folders zijn het beste verkochte product uit ons aanbod! Wij leveren flyers en folders in het formaat en de vouwwijze die u nodig heeft.

Posters, bij ons drukt u prachtige full color posters af. Op elk formaat: van klein tot megagroot! Gewoon voor aan de muur maar ook voor stoepborden.

Horeca drukwerk, Studio Noordhoek heeft alles in huis om uw gasten in stijl te laten eten. Wij kunnen bestekzakjes, placemats, menukaarten, servetten en kleding verzorgen voor uw bedrijf.

Of uitnodigingen nodig voor bruiloft of een feest? Wij kunnen het allemaal ontwerpen en maken. Voor zowel particulieren als bedrijven.

STICKERS & MAGNEETBORDEN

Muur, raam, vloerstickers of magneetborden het kan allemaal. Maak van uw auto een rijdend visitekaartje met een mooie magneetsticker/ bord. Makkelijk van de auto af te halen en kan zo weer ergens anders geplakt worden op de auto.

Val op tussen alle andere panden met goede raamstickers of een leuke sticker op uw muur. Zowel zakelijk als voor particulieren.

Lever zelf een knal ontwerp aan of laat door ons een ontwerp maken, het kan allemaal. Etiketten nodig? Ook dit zit in ons assortiment.

FOTO PRODUCTEN

Wilt u via een canvasdoek reclame maken of gewoon een mooie foto printen? Geen probleem! Wij kunnen dit voor u regelen tegen een aantrekkelijke prijs. Er kan geprint worden op forex, dibond, hout, behang en plexiglas.

Op vakantie geweest of andere leuke foto's gemaakt en wilt u deze mooie herinneringen voor altijd mooi gepresenteerd hebben? Laat dan een foto boek ontwerpen en drukken bij Studio Noordhoek.

PRESENTATIE

Zorg dat mensen meteen zien wie u bent en wat u verkoopt. Wij kunnen verschillende presentatie producten voor u ontwerpen en maken. Zoals:

Banieren, spandoeken, hekwerk banners, roll up banners of presentstie middelen voor de beurs kunnen wij allemaal leveren voor een lage prijs!

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag!

VLAGGEN

Studio Noordhoek kan verschillende soorten vlaggen ontwerpen en aanleveren. Gewone rechte vlaggen (ook wel mast vlaggen genoemd), beachflags, baniervlaggen en kioskvlaggen.

De mast- en baniervlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De beachflags zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

Wilt u meer informatie over de maten en soorten vlaggen? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag verder!