Studio Noordhoek

Reclame producten

Met goede reclameproducten maakt u uw bedrijf beter zichtbaar. En wij helpen u daar graag bij!

Wilt u graag reclame maken voor uw bedrijf om meer naamsbekendheid te krijgen maar mist u de inspiratie om op een creatieve en effectieve manier die binnen uw huisstijl past uw doelgroep te bereiken? Bekijk dan hieronder het overzicht wat wij voor u kunnen doen.

Onze reclame diensten

Drukwerk:
D.m.v. drukwerk kunt u hele goede reclame maken. Wij kunnen voor u flyers en folders ontwerpen binnen uw huisstijl en meteen aan de klant laten zien om welk bedrijf het gaat. Flyers zijn heel handig als u langs de deuren wilt gaan of op een markt of beurs gaat staan.

Overig drukwerk wat wij voor u kunnen ontwerpen zijn posters, horeca drukwerk, uitnodigingen en nog veel meer!

Stickers en magneetborden:
Muur, raam, vloerstickers of magneetborden het kan allemaal. Maak van uw auto een rijdend visitekaartje met mooie autostickers of een magneetbord.
Val op tussen alle andere panden met goede raamstickers of een leuke sticker op de muur. Ook etiketten kunnen wij voor u ontwerpen.

Fotoproducten:
Via canvas kunt u ook goede reclame maken, of wat dacht u van forex, dibond, hout, behang of plexiglas?
Naast fotoproducten op de wand, kunt u ook door ons een mooi portfolio laten ontwerpen van uw opdrachten en laten bedrukken.

Presentatie:
Voor op uw kantoor of tijdens een beurs, deze presentatieproducten zorgen voor een goede eerste indruk.
Wij kunnen bijvoorbeeld banieren, spandoeken, vlaggen, hekwerk banners, roll up banners of beurs wanden voor u ontwerpen.

Uw concept tot werkelijkheid ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Studio Noordhoek - RN Licht en Geluid koffers

Productie

Naast dat wij voor u al deze reclame producten kunnen ontwerpen, kunnen wij deze voor u ook laten produceren.

Samen met u zullen wij gaan kijken welk materiaal, formaat en afwerking het beste bij uw doelstelling past om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Wij ontwerpen en produceren niet alleen voor bedrijven en organisaties maar ook voor particulieren. Dus wilt u een leuke foto van de familie op hout of canvas, of een leuke vlag of andere reclame producten? Dat kan ook!