Uw huisstijl is de belangrijkste investering die u in uw bedrijf kunt doen

Om professioneel en herkenbaar over te komen, heeft elke organisatie een persoonlijke huisstijl nodig. Uzelf onderscheiden en een typische indruk achterlaten is in het huidige zakelijke landschap onmisbaar. Bent u zelf echter niet thuis in de grafische vormgeving en vindt u een eigen bedrijfslogo en huisstijl maken lastig? Of heeft u wel ideeën maar mist er nog iets aan? Dan bent u bij Studio Noordhoek aan het goede adres!

Elementen

huisstijl


Logo

Een logo kan het verschil betekenen tussen succes en mislukking, en zeker bij startende bedrijven. Heeft u een professioneel logo nodig die onthouden wordt en herkenbaar is? Wij helpen u daar graag bij!

Visitekaartjes

Een eerste indruk maak je maar één keer. Val echt op en laat prachtige visitekaartjes ontwerpen. Wij kunnen de kaartjes ook drukken.

Briefpapier

Goed briefpapier is de hoeksteen van uw huisstijl. Wij kunnen briefpapier maken dat past in uw huisstijl. Wij kunnen briefpapier niet alleen ontwerpen maar wij kunnen het ook leveren.

Enveloppen

Enveloppen met of zonder venster, enveloppen met zelfklevende sluiting of met een gegomde sluiting wij kunnen het allemaal ontwerpen in uw huisstijl. En kunnen het ook voor u laten drukken.

Website

Een mooi design in uw huisstijl is natuurlijk heel belangrijk. Het is uw visitekaartje. Een mooi goedwerkende website levert meer respons op. Wij zorgen voor een mooie website in uw huisstijl tegen een aantrekkelijk kostenplaatje.

En meer

Bij een huisstijl horen ook reclame producten zoals: flyers, banners, stickers, vlaggen en nog veel meer!
Drukwerk

Wij kunnen niet alleen alles ontwerpen maar wij kunnen de visitekaartjes, enveloppen en het briefpapier ook drukken.